Totul despre calitate, stil, oameni

Cozacone înseamnă, înainte de toate, eleganță și gust. Înseamnă calitate — în design, croi, textile, prezentare sau customer care. Cozacone e brandul în care ai încredere, pentru că știi că aici găsești oricând ceea ce cauți, în colecțiile de piese business, smart casual sau ceremony.

În urmă cu mai bine de 10 ani, pe piața românească încă nu era creionat conceptul de „stil masculin” — oferta se rezuma la haine și accesorii pentru bărbați. Cozacone a fost unul dintre primele branduri din România care și-a propus să aducă o schimbare: prin designul de calitate, prin selecția riguroasă a colecțiilor și printr-o „educație” vestimentară care te ajută să-ți dezvolți stilul personal. Din 2016, linia Cozacone Woman propune același rafinament aparte — în domeniul modei pentru femei.

„Ce are în plus Cozacone? Dedicație 100% pentru business. Aici s-a trecut demult de la strategia comercială de tip „clientul nostru, stăpânul nostru”, la o structură internă umană care dinamizează și însuflețește haina.” — Cezar Ionașcu, blogger și owner Image Academy

Cine suntem?

Pasionați de modă, interesați de cele mai relevante trenduri din zona de stil masculin, fideli unei estetici impecabile și întotdeauna actuale. Suntem aici nu pentru a vinde haine — ci pentru a te ajuta să-ți formezi ținuta, garderoba și stilul care ți se potrivește ca o mânușă.

În magazinele Cozacone, ne asigurăm să acoperim trei direcții: calitate, varietate și noutate, prin colecții ancorate în tendințele actuale din moda masculină, printr-o gamă de piese versatile și prin brandurile internaționale care îți aduc garderoba în linie cu trendurile celor mai selecte centre ale modei.

Branduri

Magazinele Cozacone incorporează o selecție impresionantă de branduri internaționale precum DIGEL, Magnanni, Stetson, Mon Art, Seroussi sau Cielle Couture.