16 septembrie 2017

DIGEL — brandul care redefinește stilul masculin

#branduri#DIGEL#DIGEL Move#menswear#stil masculin

Unul dintre cele mai inovatoare branduri din menswear, cu o popularitate care crește de la an la an, DIGEL își datorează succesul unui concept perfect adaptat la vestimentația masculină actuală. Un echilibru ideal între stilul elegant clasic și cel relaxat, cu accent pe funcționalitate, dar și pe materiale, detalii de croi și finisaje perfecte — colecțiile DIGEL definesc lifestyle-ul bărbatului contemporan, încrezător, prin ținute stilate pentru fiecare ocazie.

Din 2016, DIGEL face parte din brandurile pe care le găsești în magazinele Cozacone, fiecare sezon aducând o nouă gamă de piese-cheie atent alese: de la sacouri și pantaloni business la smoching-uri moderne și piese smart casual în ton cu tendințele actuale.

©DIGEL
©DIGEL A/W 2017

Eleganța clasică, reinterpretată pentru stilul contemporan

Colecțiile DIGEL aduc o notă foarte fresh eleganței masculine clasice: piesele iconice, cum ar fi costumul business, cămașa Oxford, blazerul, pantalonii tailored, pardesiul și alte articole de outerwear, își pierd rigiditatea și conservatorismul și devin chiar foarte ușor de integrat în stilul de zi cu zi. Combinate cu elemente active, ținutele business și smart casual propuse de DIGEL impresionează prin versatilitate.

Inovația provine atât dintr-o abordare nouă a materialelor și a croiurilor, care implică o lejeritate confortabilă, cât și din soluțiile creative de styling. Costumul poate fi purtat și cu tricou și teniși, blugii pot înlocui cu succes pantalonii la dungă, iar cămășii slim fit arată dintr-o dată bine și alături de un hanorac sau o vestă sport — aceste combinații fiind cele care au modelat noile norme în vestimentația masculină.

©DIGEL Move A/W 2017
©DIGEL Move A/W 2017

DIGEL Move — o fuziune între stil, funcționalitate și trenduri

DIGEL Move este o colecție separată a brandului, incorporând în mod inteligent tendințe de ultimă oră în menswear în piese care excelează la capitolul confort și finețe. Designul colecțiilor din această gamă e predominant minimalist, cu focus pe croiuri versatile, care se așează impecabil pe corp. Materialele alese sunt și ele în linie cu ultimele tendințe, rezolvând cu succes „probleme” precum șifonarea — prin fibre anti-șifonare, și confortul termic — prin căptușeli adaptate perfect sezonului.

Piesele din colecțiile DIGEL Move sunt proiectate ca să poată fi alăturate ușor în ținute cât mai variate, alături de alte piese și materiale de bază în garderobă. Stilul „athleisure” se regăsește în forme moderne, ușor adaptabile contextului urban: pantaloni sau bluze din molton, adidași versatili, croiuri relaxate de pantalon, bluze cu fermoar. Imaginea pe care o exprimă linia DIGEL Move debordează de energie, personalitate și tinerețe — oferind valoare sporită într-un mod cât mai accesibil.

©DIGEL A/W 2017
©DIGEL A/W 2017

Între tailoring premium și stilul business de zi cu zi

DIGEL este unul dintre puținele branduri de ready-to-wear care propune soluții tipice pentru liniile „custom-made” — de la mărimile diferite pentru costum și pantalon (conceptul Mix & Match suits), la liniile Preference (costume de tip premium, din țesături luxoase) și Protect3 (piese de tailoring din materiale rezistente la apă și pete, neșifonabile).

Cu varietatea de articole business Mix & Match, e mai simplu ca oricând să-ți construiești o garderobă office solidă și în ton cu trendurile. Costumele din gama Preference reunesc rafinamentul costumelor și țesăturilor italienești cu inovația tehnică de tip nemțesc, iar piesele Protect3 sunt investiții durabile într-un stil mereu actual și fascinant.